Page 165 - 47-3
P. 165
วารสารราชบััณฑิิตยสภา
ปีีที่่� ๔๗ ฉบัับัที่่� ๓ กัันยายน–ธัันวาคม ๒๕๖๕
ศาสตราจารย์์เกีีย์รติคุุณ ดร. นพ.สมชััย์ บวรกีิตติ 157
production without steaming: an appraisement of the drying kinetics, attributes,
energy consumption, and microstructure. Food and Bioprocess Technology. 14(22):
1-18. https://doi.org/10.1007/s11947-021-02729-5.
๕. Surapit Tabtiang, Patcharee Umroong, Somchart Soponronnarit. (2021).
Comparative study of the effects of thermal blanching pretreatments and puffing
temperature levels on the microstructure and qualities of crisp banana slices. J Food
Process Eng. 45(1): e13931. https://doi.org/10.1111/jfpe.13931.
ศาสำตราจารย์กิตติคุุณ ดร.สำุดา เกียรติกำาจรวิงศ์ โป็รดเกลั้าฯ พิ.ศ. ๒๕๕๖
๑. Wachiraporn Kettum, Chanatip Samart, Narong Chanlek, Phakkhananan
Pakawanit, Prasert Reubroycharoen, Guoqing Guan, Suwadee Kongparakul & Suda
Kiatkamjornwong. (2021). Enhanced adsorptive composite foams for copper (II) removal
utilizing bio-renewable polyisoprene-functionalized carbon derived from coconut shell
waste. World Applied Sci J. 11(1): 1459.
๒. Wasuthon Kitisavetjita, Yeampon Nakaramontri, Skulrat Pichaiyut,
Suwaluk Wisunthorna, Charoen Nakason, Suda Kiatkamjornwong. (2021). Influences
of carbon nanotubes and graphite hybrid filler on properties of natural rubber
nanocomposites. Polymer. J. 93: 106981.
ศาสำตราจารย์ ดร.ชิดชนัก เหลือสำินัทรัพย์ โป็รดเกลั้าฯ พิ.ศ. ๒๕๕๗
๑. Suluk Chaikhan, Suphakant Phimoltares, Chidchanok Lursinsap. (2021).
Correct and stable sorting for overflow streaming data with a limited storage size and
a uniprocessor. Peer J Computer Science. 7: e355. https: //doi.org/10.7717/peerj-cs.
355,-Main%20article%20text
ศาสำตราจารย์ ดร.จงรักษ์์ ผลประเสำริฐ โป็รดเกลั้าฯ พิ.ศ. ๒๕๕๘
๑. Kittipongvises, S., Polprasert, C. (2021). Potential Impacts of Climate
Stress on the Performance of Phyto-bioremediation Techniques, In: Prasad, R. (eds)
Phytoremediation for Environmental Sustainability. Springer, Singapore. 201-230. https://
doi.org/10.1007/978-981-16-5621-7_8