Page 164 - 47-3
P. 164
วารสารราชบััณฑิิตยสภา
ปีีที่่� ๔๗ ฉบัับัที่่� ๓ กัันยายน–ธัันวาคม ๒๕๖๕
156 ราชบััณฑิิตสำำานัักวิิทยาศาสำตร์กับัเอกสำารวิิชาการ (๒)
๒๙. Impact of COVID-19 on Public Health. AMJAM 2021(Suppl October)
S120-121.
๓๐. สมชัย บวรก่ตต่. (๒๕๖๔). จำ่ตเวชศาสตร์การเด่นี้ทาง. ในี้ สมชัย บวรก่ตต่, เอ่�อมพิร
มัชฌิ่มวงศ์, ก้องเก้ยรต่ ก่ณฑิ์กันี้ทรากร. ปริทัศนั์การท่องเที�ยวิ. โรงพิ่มพิ์มหาว่ทยาลััยธิ์รรมศาสตร์.
๑๑๗-๑๒๓.
๓๑. Regulation of E-Cigarettes. AMJAM 2021; 21(3): 275.
๓๒. SARS-CoV-2 Variants. AMJAM 2021; 21(3): 276-7.
ศาสำตราจารย์เกียรติคุุณ ดร.วิิสำุทธิ์ิ� ใบัไม้ โป็รดเกลั้าฯ พิ.ศ. ๒๕๓๙
๑. Pornpiroon Nooroong, Wachareeporn Trinachartvanit, Visut Baimai,
Panat Anuracpreeda and Arunee Ahantarig. (2021). Partial DnaK protein expression
from Coxiella-like endosymbiont of Rhipicephalus tick. Plos one. 16(4): e0249354.
doi: 10.1371/journal.pone.0249354.
ศาสำตราจารย์ ดร.สำมชาติ โสำภณรณฤทธิ์ิ� โป็รดเกลั้าฯ พิ.ศ. ๒๕๔๑
๑. Nittaya Junka, Chaiwat Rattanamechaiskul, Chalermchai Wongs-Aree,
Somchart Soponronnarit. (2021). Drying and mathematical modelling for the decelerated
rancidity of treated jasmine brown rice using different drying media. J. Food Engineering.
289: 1-12. https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2020.110165.
๒. Ratiya Thuwapanichayanan, Ponlakrit Kumklam, Somchart Soponronnarit
& Somkiat Prachayawarakorn. (2021). Mathematical model and energy utilization
evaluation of a coaxial impinging stream drying system for parboiled paddy. Drying
Technology. 40(1): 158-174. https://doi.org/10.1080/07373937.2020.1775640.
๓. Pattaraanong Kongchouy, Warunee Tia, Adisak Nathakaranakule &
Somchart Soponronnarit. (2021). Assessment of seasonal availability and spatial
distribution of bio-feedstock for power generation in Thailand. BioEnergy Research. 14:
70-90. https://doi.org/10.1007/s12155-020-10168-x.
๔. Naruebodee Srisang, N., Prachayawarakorn, S., Soponronnarit, S. and
Chungcharoen, T. (2021). An innovative hybrid drying technique for parboiled rice