สำนักราชบัณฑิตยสภา
107 Jaruwan Krongsin, Roongkan Nuisin, Supaporn Noppakundilograt, Suda Kiatkamjornwong วารสารราชบัณฑิตยสถาน ปีที่ ๓๗ ฉบับที่ ๔ ต.ค.-ธ.ค. ๒๕๕๕ 17. Sinko, P. J., Martin, A. N. Measurement of Thixotropy, Martin’s Physical Pharmacy and Pharmaceutical Sciences, 5th ed., Lippincott Williams & Wilkins, Philadelphia, PA, 2005, p. 567. 18. Brummer, R. Rheology essentials of cosmetic and food emulsions. Springer-Verlag Berlin Heidelberg, Germany, 2006, pp. 25-152. 19. Barnes, H. A., Hutton, J. F., Walter, K. An introduction to rheology, Elsevier Science Publishers B. V., Amsterdam, Netherlands, 1989, p. 25. 20. Bhushan, B. Prog. Mater. Sci. 2008, 53, 585.
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy NTk0NjM=